قبل از ازدواج چشمان خود را کاملا باز کنید،بعد از ازدواج کمی ببندید....
بابایادگار نوشت:ازدواج مثل شهریِ که محاصره شده!اونایی که بیرونن میخوان بیان داخل،اونایی که داخلن میخوان برن بیرون!!
برچسبها:
هر چه مي توانيد از اشتباهات ديگران چيزهاي جديد بياموزيد.
چون شما وقت كافي براي همه اين تجربيات نخواهيد داشت.
بابایادگارنوشت:هيچ پزشكي واقعاً زبردست نيست مگر اينكه يك يا دو مريض را كشته باشد.
برچسبها:
کسی که عفو میکند یک عمر خوشحال است
سنگین نوشت:چشم رو در عوض چشم بگیریم،اونوقت همه جهان کور میشن
برچسبها:
به پای علف هرز هرچی آب و کود بریزی واست میوه نمیاره
مراقب باش برای کی و چی وقت میذاری
واقع بینانه نوشت:علف هرز علفیه که هنوز خواص داروییش کشف نشده..
برچسبها:

پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هسته هایش را جدا کنید .گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید. سیب را هم پوست گرفته و تخم هایش را جدا کنید .سپس همراه با آب انگور به مواد داخل مخلوط کن بیفزایید. اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد،موقع مخلوط کردن چند تکه یخ هم اضافه کنید.
لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد از خارج کردن تخم هایش،چهار قاچ کرده و در مخلوط کن بریزید.کرفس و گوشت میوه لیموترش ،برگ های تازه نعنا، شکر و یخ را هم در محفظه مخلوط کن ریخته ،آب سیب را هم بیفزایید و پس از مخلوط کردن در لیوان مورد نظر سرو کنید.
برچسبها:
آیا میدانید : اولین مردمانی که سیستم اگو یا فاضلاب را جهت تخلیه آب شهری به بیرون از شهر اختراع کرد ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که اسب را به جهان هدیه کردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که حیوانات خانگی را تربیت کردند و جهت بهره مندی از آنان استفاده کردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که مس را کشف کردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که آتش را در جهان کشف کردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که ذوب فلزات را آغاز کردند ایرانیان بودند در شهر سیلک در اطراف کاشان.
آیا میدانید : اولین مردمانی که کشاورزی را جهت کاشت و برداشت کشف کردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که کشتی یا زورق را ساختند ایرانیان بودند به فرمان یکی از پادشاهان زن ایرانی.
آیا میدانید : اولین ارتش سواره نظام در دنیا توسط سام ایرانی اختراع شد با ۱۱۵ سرباز.
آیا میدانید : اولین مردمانی که حروف الفبا را ساختند در ۷۰۰۰ سال پیش در جنوب ایران ، ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که به کرویت زمین پی بردند ایرانیان بودند.
آیا میدانید : اولین مردمانی که قاره آمریکا را کشف کردند ایراینان بودند و کریستف کلب و واسکودوگاما بر اثر خواندن کتابهای ایرانی که در کتابخانه واتیکان بوده به فکر قاره پیمایی افتادند.
آیا میدانید : کلمه شاهراه از راهی که کورش کبیر بین سارد پایتخت کارون و پاسارگاد احداث کرد گرفته شده است.
آیا میدانید : اولین هنرستان فنی و حرفه ای در ایران توسط کورش کبیر در شوش جهت تعلیم فن و هنر ساخته شد.
آیا میدانید : دیوار چین با بهره گیری از دیواری که کورش در شمال ایران در سال ۵۴۴ قبل از میلاد برای جلوگیری از تهاجم اقوام شمالی ساخت ، ساخته شد.
آیا میدانید : داریوش کبیر طرح تعلمیات عمومی و سوادآموزی را اجباری و به صورت کاملا رایگان بنیان گذاشت که به موجب آن همه مردم می بایست خواندن و نوشتن بدانند که به همین مناسبت خط آرامی یا فنیقی را جایگزین خط میخی کرد که بعدها خط پهلوی نام گرفت .( داریوش به حق متعلق به زمان خود نبود و ۲۰۰۰ سال جلو تر از خود می اندیشید ).
آیا میدانید : داریوش برای ساخت کاخ پرسپولیس که نمایشگاه هنر آسیا بوده ۲۵ هزار کارگر به صورت ۱۰ ساعت در تابستان و ۸ ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر ۵ روز یکبار یک سکه طلا ( داریک ) می داده و به هر خانواده از کارگران به غیر از مزد آنها روزانه ۲۵۰ گرم گوشت همراه با روغن - کره - عسل و پنیر میداده است و هر ۱۰ روز یکبار استراحت داشتند .
آیا میدانید : داریوش برای اولین بار در ایران وزارت راه - وزارت آب - سازمان املاک -سازمان اطلاعات - سازمان پست و تلگراف ( چاپارخانه ) را بنیان نهاد.
آیا میدانید : اولین راه شوسه و زیر سازی شده در جهان توسط داریوش ساخته شد.
برچسبها:
باز هم دلم غمگین است. چقدر این حس و حال برایم آشناست. ای غم، ای میهمان ناخوانده، دیگر برایم غریب نیستی. مدتهاست که در دل من خود را جا کرده ای. گاهی که نیستی، دلتنگت می شوم! به خانه خودت خوش آمدی. ولی چرا امشب بی بهانه آمدی؟
در این دنیا کسی را ندیدم که تو را نشناسد. در همه خانه ها را می زنی تا از یادها نروی. و امشب میهمان منی. خوش آمدی ای غم. مرا یاد تنهاییم می اندازی. یاد دلتنگیها. مرا یاد لحظات شیرین از دست رفته می اندازی، و سختی ها. مرا یاد نگرانی هایم می اندازی، و دلهره ها. مرا یاد بی رحمی ها و خودخواهی ها می اندازی. به من می نگری و نگاهت به من می گوید تا آخر عمر با من خواهی ماند. آه که چه با وفایی!
گرچه از من تنها ناله و بی مهری شنیدی، ولی خوب می دانم که وجود تو نعمتی است از سوی خدا. وجود تو نشان می دهد من زنده ام. وجود تو کمکم می کند که قدر شادیها را هم بدانم. هر چند که دلم را خون می کنی، ولی دیگر می دانم که تو را هم دوست دارم.
کمی خسته شده ام. شاید از خودم. زود می رنجم. زود دلگیر می شوم. کاسه صبرم لبریز شده و من ضعیف تر از همیشه هستم.
بارها دلم پر از شوق و امید شد و آن چنان تپید که سینه ام برای او تنگ شد. و هر بار چقدر زود امید را از او گرفتند تا در آتش خود بسوزد. بسوزد تا خاکستر شود.
خدایا، مدتهاست که تلخی های زندگی به سوی من هجوم می آورند. این ناله ها ناشکری نیست که به مقداری نیستم که از تو شکایت کنم. اینها درد دل بنده توست. همه غمها به علت دور شدن از توست، وگرنه کسی که همه آرزویش تو باشی، شادی و غمی جز عشق تو ندارد. هرچقدر هم که دوستت دارم، لیاقت آن را ندارم که دلم را آنچنان از حضور تو پر کنم تا دیگری در او جا نشود. با این حال تنها و تنها به تو چشم امید دارم. هیچ وقت نتوانستم نعمتهای بی اندازه ای که به من داده ای را بشمارم. به تو توکل می کنم و از تو کمک می خواهم.
برچسبها:
پسر بچه ای تند خو در روستایی زندگی میکرد. روزی پدرش جعبه ای میخ به او داد و گفت هربار که عصبانی میشود و کنترلش را از دست میدهد باید یک میخ در حصار بکوبد. روز نخست پسر ۳۷ میخ در حصار کوبید. اما به تدریج تعداد میخ ها در طول روز کم شدند. او دریافت که کنترل کردن عصبانیتش آسان تر از کوبیدن آن میخها در حصار است. در نهایت روزی فرا رسید که آن پسر اصلا عصبانی نشد. او با افتخار این موضوع را به اطلاع پدرش رساند و پدر به او گفت باید هر روزی که توانست جلوی خشم خود را بگیرد یکی از میخهای کوبیده شده در حصار را بیرون بکشد. روزها سپری شدند تا اینکه پسر همه میخها را از حصار بیرون آورد. پدر دست او را گرفت و به طرف حصار برد.
“کارت را خوب انجام داری پسرم. اما به سوراخهای حصار نگاه کن. حصار هیچوقت مثل روز اولش نخواهد شد. وقتی موقع عصبانیت چیزی میگویی، حرفهایت مثل این، شکافهایی برجای میگذارند. مهم نیست چند بار عذر خواهی کنی، چون اثر زخم همیشه باقی می ماند.” مراقب حرفهایتان باشید، چون می توانند بسیار آزار دهنده باشند و اثراتشان برای سالها باقی بماند. . .
برچسبها:
ترکه میره جنگ میشه فرمانده داداشش شهید میشه...
با بیسیم بهش میگن لااقل جنازه داداشتو برگردون عقب...
میگه اینا همشون داداشای من هستن،کدومشونو بیارم ؟
آره !!!...اینبار جوک نبود!!!!!!!!!
فارس،،نژاد پرست نیست (مگه کوروش نژاد پرست بود؟)
رشتی بی غیرت نیست (مگه میرزا کوچک خان بی غیرت بود؟)
مازندرانی کله ماهی خور نیست (مگه نیما کله ماهی خور بود؟)
لر هالو نیست (مگه لطف علی خان یا آریوبرزن هالو بود؟)
ترکها نفهم نیستن(مگه ستارخان و باقرخان نفهم بودن؟)
قزوینی همجنس باز نیست (مگر علامه دهخدا همجنس باز بود؟)
خراسانی بادیه نشین و بدوی نیست (مگر دکترشریعتی بادیه نشین بود؟)
اصفهانی خسیس نیست(مگه توی زلزله بم بیشترین کمک از اصفهان نبود؟)
بلکه اینان ستونهای ایرانند..
وقتی داریم از داخل ستونها رو خراب میکنیم دیگه نیازی به دشمن خارجی نیست..
اینها رو كسانی ساختن كه میخوان ایران و ایرانی رو اول ریز ریز بعد خوار و ذلیل كنن
كه چیزی ایرانی نامیده نشه..
ایرانی به خودت بیا ببین چی و به كی میگی...
کلمه وهابی ...رو برای جکات انتخاب کن!
(آریایی کپی واجب)
برچسبها:
سالروز شهادت امام محمد باقر ( علیه السلام )
هفتم ماه ذی الحجه مصادف است با سالروز شهادت پنجمین اختر تابناک آسمان ولایت حضرت امام محمد باقر (( علیه السلام )) ، شهادت این بزرگوار را به تمامی ارادتمندان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت می گوییم .
امام باقر علیه السلام :
«إِنَّما یُداقُّ اللّهُ الْعِبادَ فِى الْحِسابِ یَوْمَ الْقِیمَةِ عَلى قَدْرِ ما آتاهُمْ مِنَ الْعُقُولِ فِى الدُّنْیا.»:
خداوند در روز قیامت در حساب بندگانش، به اندازه عقلى که در دنیا به آنها داده است، دقّت و باریک بینى مى کند.
خلاصه ای از زندگی پر برکت حضرت
نام مبارک امام پنجم محمد بود . لقب آن حضرت باقر يا باقرالعلوم است ،بدين جهت که : دريای دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت . القاب ديگری مانند شاکر و صابر و هادی نيز برای آن حضرت ذکر کرده اند که هريک باز گوينده صفتی از صفات آن امام بزرگوار بوده است .
کنيه امام " ابوجعفر " بود . مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبی ( ع ) است . بنابراين نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اکبر حضرت امام حسن ( ع ) و از سوی پدر به امام حسين ( ع ) می رسيد . پدرش حضرت سيدالساجدين ، امام زين العابدين ، علی بن الحسين ( ع ) است .
تولد حضرت باقر ( ع ) در روز جمعه سوم ماه صفر سال 57هجری در مدينه اتفاق افتاد . در واقعه جانگداز کربلا همراه پدر و در کنار جدش حضرت سيد الشهداء کودکی بود که به چهارمين بهار زندگيش نزديک می شد .
دوران امامت امام محمد باقر ( ع ) از سال 95هجری که سال درگذشت امام زين العابدين ( ع ) است آغاز شد و تا سال 114ه . يعنی مدت 19سال و چند ماه ادامه داشته است .
در دوره امامت امام محمد باقر ( ع ) و فرزندش امام جعفر صادق ( ع ) مسائلی مانند انقراض امويان و بر سر کار آمدن عباسيان و پيدا شدن مشاجرات سياسی و ظهور سرداران و مدعيانی مانند ابوسلمه خلال و ابومسلم خراسانی و ديگران مطرح است ، ترجمه کتابهای فلسفی و مجادلات کلامی در اين دوره پيش می آيد ، و عده ای از مشايخ صوفيه و زاهدان و قلندران وابسته به دستگاه خلافت پيدا می شوند . قاضيها و متکلمانی به دلخواه مقامات رسمی و صاحب قدرتان پديد می آيند و فقه و قضاء و عقايد و کلام و اخلاق را - بر طبق مصالح مراکز قدرت خلافت شرح و تفسير می نمايد ، و تعليمات قرآنی - به ويژه مسأله امامت و ولايت را ، که پس از واقعه عاشورا و حماسه کربلا ، افکار بسياری از حق طلبان را به حقانيت آل علی ( ع ) متوجه کرده بود ، و پرده از چهره زشت ستمکاران اموی و دين به دنيا فروشان برگرفته بود ، به انحراف می کشاندند و احاديث نبوی را در بوته فراموشی قرار می دادند . برخی نيز احاديثی به نفع دستگاه حاکم جعل کرده و يا مشغول جعل بودند و يا آنها را به سود ستمکاران غاصب خلافت دگرگون می نمودند .
اينها عواملی بود بسيار خطرناک که بايد حافظان و نگهبانان دين در برابر آنها بايستند . بدين جهت امام محمد باقر ( ع ) و پس از وی امام جعفر صادق ( ع ) از موقعيت مساعد روزگار سياسی ، برای نشر تعليمات اصيل اسلامی و معارف حقه بهره جستند ، و دانشگاه تشيع و علوم اسلامی را پايه ريزی نمودند.
زيرا اين امامان بزرگوار و بعد شاگردانشان وارثان و نگهبانان حقيقی تعليمات پيامبر ( ص ) و ناموس و قانون عدالت بودند ، و می بايست به تربيت شاگردانی عالم و عامل و يارانی شايسته و فداکار دست يازند ، و فقه آل محمد ( ص ) را جمع و تدوين و تدريس کنند . به همين جهت محضر امام باقر ( ع ) مرکز علماء و دانشمندان و راويان حديث و خطيبان و شاعران بنام بود . در مکتب تربيتی امام باقر ( ع ) علم و فضيلت به مردم آموخته می شد .
امام باقر ( ع ) دارای خصال ستوده و مؤدب به آداب اسلامی بود . سيرت و صورتش ستوده بود . پيوسته لباس تميز و نو می پوشيد . در کمال وقار و شکوه حرکت می فرمود .
از آن حضرت می پرسيدند : جدت لباس کهنه و کم ارزش می پوشيد ، تو چرا لباس فاخر بر تن می کنی ؟ پاسخ می داد : مقتضای تقوای جدم و فرمانداری آن روز ، که محرومان و فقرا و تهيدستان زياد بودند ، چنان بود . من اگر آن لباس بپوشم در اين انقلاب افکار ، نمی توانم تعظيم شعائر دين کنم .
امام پنجم ( ع ) بسيار گشاده رو و با مؤمنان و دوستان خوش برخورد بود .
با همه اصحاب مصافحه می کرد و ديگران را نيز بدين کار تشويق می فرمود . در ضمن سخنانش می فرمود : مصافحه کردن کدورتهای درونی را از بين می برد و گناهان دو طرف - همچون برگ درختان در فصل خزان - می ريزد . امام باقر ( ع ) در صدقات و بخشش و آداب اسلامی مانند دستگيری از نيازمندان و تشييع جنازه مؤمنين و عيادت از بيماران و رعايت ادب و آداب و سنن دينی ، کمال مواظبت را داشت .
می خواست سنتهای جدش رسول الله ( ص ) را عملا در بين مردم زنده کند و مکارم اخلاقی را به مردم تعليم نمايد . در روزهای گرم برای رسيدگی به مزارع و نخلستانها بيرون می رفت ، و با کارگران و کشاورزان بيل می زد و زمين را برای کشت آماده می ساخت . آنچه از محصول کشاورزی - که با عرق جبين و کد يمين - به دست می آورد در راه خدا انفاق می فرمود .
بامداد که برای ادای نماز به مسجد جدش رسول الله ( ص ) می رفت ، پس از گزاردن فريضه ، مردم گرداگردش جمع می شدند و از انوار دانش و فضيلت او بهره مند می گشتند .
مدت بيست سال معاويه در شام و کارگزارانش در مرزهای ديگر اسلامی در واژگون جلوه دادن حقايق اسلامی - با زور و زر و تزوير و اجير کردن عالمان خود فروخته - کوشش بسيار کردند .
ناچار حضرت سجاد ( ع ) و فرزند ارجمندش امام محمد باقر ( ع ) پس از واقعه جانگداز کربلا و ستمهای بی سابقه آل ابوسفيان ، که مردم به حقانيت اهل بيت عصمت ( ع ) توجه کردند ، در اصلاح عقايد مردم به ويژه در مسأله امامت و رهبری ، که تنها شايسته امام معصوم است ، سعی بليغ کردند و معارف حقه اسلامی را - در جهات مختلف - به مردم تعليم دادند تا کار نشر فقه و احکام اسلام به جايی رسيد که فرزند گرامی آن امام ، حضرت امام جعفر صادق ( ع ) دانشگاهی با چهار هزار شاگرد پايه گذاری نمود ، و احاديث و تعليمات اسلامی را در اکناف و اطراف جهان آن روز اسلام انتشار داد . امام سجاد ( ع ) با زبان دعا و مناجات و يادآوری از مظالم اموی و امر به معروف و نهی از منکر و امام باقر ( ع ) با تشکيل حلقه های درس ، زمينه اين امر مهم را فراهم نمود و مسائل لازم دينی را برای مردم روشن فرمود . رسول اکرم اسلام ( ص ) در پرتو چشم واقع بين و با روشن بينی وحی الهی وظايفی را که فرزندان و اهل بيت گرامی اش در آينده انجام خواهند داد و نقشی را که در شناخت و شناساندن معارف حقه به عهده خواهند داشت ، ضمن احاديثی که از آن حضرت روايت شده ، تعيين فرموده است .
چنان که در اين حديث آمده است :
روزی جابر بن عبدالله انصاری که در آخر عمر دو چشم جهان بينش تاريک شده بود به محضر حضرت سجاد ( ع ) شرفياب شد . صدای کودکی را شنيد ، پرسيد کيستی ؟ گفت من محمد بن علی بن الحسينم ، جابر گفت : نزديک بيا ، سپس دست او را گرفت و بوسيد و عرض کرد : روزی خدمت جدت رسول خدا ( ص ) بودم . فرمود : شايد زنده بمانی و محمد بن علی بن الحسين که يکی از اولاد من است ملاقات کنی . سلام من را به او برسان و بگو : خدا به تو نور حکمت دهد . علم و دين را نشر بده . امام پنجم هم به امر جدش قيام کرد و در تمام مدت عمر به نشر علم و معارف دينی و تعليم حقايق قرآنی و احاديث نبوی ( ص ) پرداخت .
نام نامی آن حضرت با دهها و صدها حديث و روايت و کلمات قصار و اندرزهايی همراه است ، که به ويژه در 19سال امامت برای ارشاد مستعدان و دانش اندوزان و شاگردان شايسته خود بيان فرموده است . بنا به رواياتی که نقل شده است ، در هيچ مکتب و محضری دانشمندان خاضعتر و خاشعتر از محضر محمد بن علی ( ع ) نبوده اند .
در زمان اميرالمؤمنين علی ( ع ) گوئيا ، مقام علم و ارزش دانش هنوز - چنان که بايد - بر مردم روشن نبود ، گويا مسلمانان هنوز قدم از تنگنای حيات مادی بيرون ننهاده و از زلال دانش علوی جامی ننوشيده بودند ، و در کنار دريای بيکران وجود علی ( ع ) تشنه لب بودند و جز عده ای معدود قدر چونان گوهری را نمی دانستند . بی جهت نبود که مولای متقيان بارها می فرمود : سلونی قبل از تفقدونی "پيش از آنکه من را از دست بدهيد از من بپرسيد . " و بارها می گفت : من به راههای آسمان از راههای زمين آشناترم .
ولی کو آن گوهرشناسی که قدر گوهر وجود علی را بداند ؟ اما به تدريج ، به ويژه در زمان امام محمد باقر ( ع ) مردم کم کم لذت علوم اهل بيت و معارف اسلامی را درک می کردند ، و مانند تشنه لبی که سالها از لذات آب گوارا محروم مانده و يا قدر آن را ندانسته باشد ، زلال گوارای دانش امام باقر ( ع ) را دريافتند و تسليم مقام علمی امام ( ع ) شدند ، و به قول يکی از مورخان : " مسلمانان در اين هنگام از ميدان جنگ و لشکر کشی متوجه فتح دروازه های علم و فرهنگ شدند " . امام باقر ( ع ) نيز چون زمينه قيام بالسيف ( قيام مسلحانه ) در آن زمان - به علت خفقان فراوان و کمبود حماسه آفرينان - فراهم نبود ، از اين رو ، نشر معارف اسلام و فعاليت علمی را و هم مبارزه عقيدتی و معنوی با سازمان حکومت اموی را ، از اين طريق مناسب تر می ديد ، و چون حقوق اسلام هنوز يک دوره کامل و مفصل تدريس نشده بود ، به فعاليتهای ثمر بخش علمی در اين زمينه پرداخت . اما بدين خاطر که نفس شخصيت امام و سير تعليمات او - در ابعاد و مرزهای مختلف - بر ضرر حکومت بود ، مورد اذيت و ايذاء دستگاه قرار می گرفت .
دستگاه خلافت آنجا که پای مصالح حکومتی پيش می آمد و احساس می کردند امام ( ع ) نقاب از چهره ظالمانه دستگاه برمی گيرد و خط صحيح را در شناخت " امام معصوم ( ع ) " و امامت که دنباله خط " رسالت " و بالاخره " حکومت الله " است تعليم می دهد ، تکان می خوردند و دست به ايذاء و آزار و شکنجه امام ( ع ) می زدند و گاه به زجر و حبس و تبعيد ...
برای شناخت اين امر ، به بيان اين واقعه که در تاريخ ياد شده است می پردازيم :
" در يکی از سالها که هشام بن عبدالملک ، خليفه اموی ، به حج می آيد ، جعفر بن محمد ، امام صادق ، در خدمت پدر خود ، امام محمد باقر ، نيز به حج می رفتند .
روزی در مکه ، حضرت صادق ، در مجمع عمومی سخنرانی می کند و در آن سخنرانی تأکيد بر سر مسأله پيشوايی و امامت و اينکه پيشوايان بر حق و خليفه های خدا در زمين ايشانند نه ديگران ، و اينکه سعادت اجتماعی و رستگاری در پيروی از ايشان است و بيعت با ايشان و ... نه ديگران . اين سخنان که در بحبوحه قدرت هشام گفته می شود ، آن هم در مکه در موسم حج ، طنينی بزرگ می يابد و به گوش هشام می رسد. هشام در مکه جرأت نمی کند و به مصلحت خود نمی بيند که متعرض آنان شود . اما چون به دمشق می رسد ، مأمور به مدينه می فرستد و از فرماندار مدينه می خواهد که امام باقر ( ع ) و فرزندش را به دمشق روانه کند، و چنين می شود .
در محفلی که هشام برای توهین به امام ترتیب داده بود بر سر مقام رهبری و خلافت اسلامی با امام باقر ( ع ) سخن می گويد . امام باقر درباره رهبری رهبران بر حق و چگونگی اداره اجتماع اسلامی و اينکه رهبر يک اجتماع اسلامی بايد چگونه باشد ، سخن می گويد.
اينها همه هشام را - که فاقد آن صفات بوده است و غاصب آن مقام - بيش از پيش ناراحت می کند . بعضی نوشته اند که : امام باقر را در دمشق به زندان افکند . و چون به او خبر می دهند که زندانيان دمشق مريد و معتقد به امام ( ع ) شده اند ، امام را رها می کند و به شتاب روانه مدينه می نمايد . و پيکی سريع ، پيش از حرکت امام از دمشق ، می فرستد تا در آباديها و شهرهای سر راه همه جا عليه آنان ( امام باقر و امام صادق - ع - ) تبليغ کنند تا بدين گونه ، مردم با آنان تماس نگيرند و تحت تأثير گفتار و رفتارشان واقع نشوند . با اين وصف امام ( ع ) در اين سفر ، از تماس با مردم - حتی مسيحيان - و روشن کردن آنان غفلت نمی ورزد.
حضرت امام محمد باقر ( ع ) 19سال و ده ماه پس از شهادت پدر بزرگوارش حضرت امام زين العابدين ( ع ) زندگی کرد و در تمام اين مدت به انجام دادن وظايف خطير امامت ، نشر و تبليغ فرهنگ اسلامی ، تعليم شاگردان ، رهبری اصحاب و مردم ، اجرا کردن سنتهای جد بزرگوارش در ميان خلق ، متوجه کردن دستگاه غاصب حکومت به خط صحيح رهبری و راه نمودن به مردم در جهت شناخت رهبر واقعی و امام معصوم ، که تنها خليفه راستين خدا و رسول ( ص ) در زمين است ، پرداخت و لحظه ای از اين وظيفه غفلت نفرمود .
سرانجام در هفتم ذيحجه سال 114 هجری در سن 57 سالگی در مدينه با توطئه هشام مسموم شد و چشم از جهان فروبست . پيکر مقدسش را در قبرستان بقيع - کنار پدر بزرگوارش - به خاک سپردند.
برچسبها:
وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جای دیگر کار بیهوده ای است.
برچسبها:
اساتید و بزرگان ادبیات فارسی برای اینکه در آینده ای نه چندان دور، بعضی از ضرب المثل های اصیل ایرانی - به علت وجود بعضی از لغات و اصطلاحات - از بین نروند، تصمیم گرفتند که برخی از این ضرب المثل ها را به گونه زیر بازسازی کنند:
موش تو سوراخ نمی رفت ساید بای ساید به دمبش می بست!
آب در "آب سرد کن" و ما تشنه لبان می گردیم!
آب که سر بالا میره، قورباغه "هوی متال" میخونه!!!
پرادو سواری دولا دولا نمیشه!
نابرده رنج گنج میسر نمی شود --- مزد آن گرفت جان برادر که کلاه برداری کرد
بیفستراگانوفه خالته، بخوری پاته نخوری پاته!
"کافی میت" نخورده و دهن سوخته!
اسکانیا(scania) بیار باقالی بار کن!
گر صبر کنی ز قوره، لوپ لوپ سازی!
پاتو از پارکتت درازتر نکن!
هری پاتر آخرش خوشه!
قربون بند کیفتم، تا کارت سوخت داری رفیقتم!
گیرم پاپی تو بود فاضل --- از فضل پاپی تو را چه حاصل
ندیدیم اورانیم ولی دیدیم دست مردم!
ادکلن آن است که خود ببوید --- نه آنکه فروشنده بگوید
ماکرو ویو به ماکرو ویو می گه روت سیاه!
بزک نمیر بهار میاد آناناس با خیار درختی میاد!
یا منچستریه منچستری با رُمیه رُمی(AS Rom)
سرش بوی پیتزای سبزیجات میده!!!
برچسبها:
۱-یک ساعت طناب زدن ،تقریبا حدود ۱۰۰۰ کالری می سوزاند
۲-طبق بررسی های انجام شده ،مزایای سلامتی ۱۰ دقیقه طناب زدن برای بدن ، حدودا برابر ۴۵ دقیقه دویدن است.
۳-این ورزش با فعالیت کل بدن ،باعث تقویت عضلات شکمی برای استواری هر چه بیشتر بدن ،عضلات پا ها برای پریدن ،و شانه ها برای طناب زدن خواهد شد.
۴-طناب زدن اصولی و صحیح، ضربات و حرکات ناگهانی کمی را به مفاصل بدن وارد می کند.
۵-این تمرین ورزشی ،فقط نیاز به یک طناب دارد ،بنابراین بسیار کم هزینه است.
۶-فعالیت طناب زنی ،موجب بهبود ضربان قلب و فشار خون می شود
۷-انعطاف پذیری بدن را افزایش می دهد.
۸-در ایجاد تعادل ،ارتباط و هماهنگی اعضا بدن بسیار موثر است.
۹-جلسات منظم تمرینی ،باعث هماهنگی و تقویت عضلات بالایی و پائینی بدن می شود.
۱۰-طناب زنی یک فعالیت ورزشی تحمل وزن در حالت ایستاده است ،بنابراین باعث بهبود تراکم استخوانی و مانع از پوکی استخوان یا به تاخیر انداختن آن می شود.
برچسبها:
طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.

طرز تهیه تورتیلینی با بروکلی
این پاستا خیلی سریع آماده میشود و به دلیل داشتن انواع سبزیجات در خود، بسیار هم مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای 3 نفر
- 255 گرم تورتیلینی پنیری
- دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
- 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
- ¼ پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه پنیر کمچرب
- ¼ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه
- در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینیها را درون آن بریزید و 7 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
- آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
- لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.

طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.

طرز تهیه کراکت قارچ
کراکت غذایی است که سریع آماده نمی شود اما بسیار خوش طعم است و میتوان با هر نوع ماده اصلی آن را تهیه کرد. در این مطلب قارچ را انتخاب کردهایم که تقریبا همه دوست دارند.
مواد لازم برای 6 نفر
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- سه پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- یک ساقه کرفس خرد شده
- یک عدد موسیر رنده شده
- 1 ¼ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری آرد کامل
- دو قاشق غذاخوری کره
- کمی جوزهندی
- 1.5 پیمانه آب مرغ
- 4 ورق نان سفید ساندویچی
- یک پیمانه شیر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- روغن گیاهی
- سس خردل (برای سرو)
طرز تهیه
- روغن زیتون را داخل تابه روی حرارت بالا داغ کنید. قارچها را اضافه کنید و 4 دقیقه و تفت دهید تا طلایی شوند. حرارت را کم کنید و نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، کرفس و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حدود 25 دقیقه کافی است. 6 قاشق غذاخوری آرد، کره و جوزهندی را اضافه کنید و حدود 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت، نیمجوش و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. روی آنها را بپوشانید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- نانها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شوند. سپس داخل بشقاب گود بریزید. 1 ¼ پیمانه آرد را نیز در بشقاب دیگری بریزید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. با قاشق مقداری از مخلوط قارچ سرد شده را داخل آرد بریزید، آن را بغلتانید تا آرد همه سطح آن را بپوشاند. سپس داخل تخممرغ فرو کنید و بعد در خردههای نان بغلتانید و روی ورقه روغنی قرار دهید. همه کراکتها را به همین ترتیب درست کنید و سپس به مدت 30 دقیقه دوباره در یخچال بگذارید.
- روغن گیاهی یا سرخکردنی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. کراکتها را داخل روغن داغ بریزید و 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. آنها را روی دستمال حولهای بگذارید و با سس خردل سرو کنید.
طرز تهیه تورتیلینی با بروکلی
این پاستا خیلی سریع آماده میشود و به دلیل داشتن انواع سبزیجات در خود، بسیار هم مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای 3 نفر
- 255 گرم تورتیلینی پنیری
- دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
- 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
- ¼ پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه پنیر کمچرب
- ¼ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه
- در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینیها را درون آن بریزید و 7 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
- آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
- لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.
طرز تهیه بیسکویت لیمو-آویشن
این بیسکویتها طعم بسیار خوبی دارند. عطر آویشن و طعم لیمو ترکیب عالی هستند که میتوانید در ابتدای صبح از آن بهرهمند شوید.
مواد لازم برای 36 عدد
- 1 ¼ پیمانه آرد کامل
- نصف پیمانه پودر قند
- ¼ پیمانه نشاسته ذرت
- یک قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
- یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
- دو قاشق غذاخوری عسل
- ¾ پیمانه کره
- شکر دانه درشت
- عسل
طرز تهیه
- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر قند، نشاسته ذرت، آویشن و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری عسل به آنها بیفزایید اما هم نزنید. کره را اضافه کنید و سپس با همزن آنها را مخلوط کنید تا حالت چسبناک پیدا کنند. خمیر را تا زمانی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را به شکل توپ فرم دهید.
- خمیر را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید. سپس با چاقوی ارهای تیز یا کاتر دالبری، آنها را به مربعهای کوچک برش دهید. اما توجه داشته باشید آنها را از هم جدا نکنید. روی آنها شکر دانهدرشت بپاشید.
- سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید وبیسکوئیتها را تا زمانی که کاملا برسته و طلایی شوند، بپزید.
- زمانی که بیسکوئیتها هنوز گرم هستند، مربعها را از هم جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. میتوانید روی آنها عسل بریزید و با برگهای تازه آویشن تزئین و سرو کنید.
برچسبها:
منتظر نباش که کسی برایت گل بیاورد
خاک را زیر و رو کن…
بذر را بکار…
از آن مراقبت کن
گل خواهد داد
برچسبها:
بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.
برچسبها:
تبسم در خانه خوشبختي ايجاد مي كند و در تجارت حسن نيت ،
زيرا تبسم نشانه دوستي و رفاقت است.
تبسم را فراموش نکنید
برچسبها:
زندگی به من یاد داده
برای داشتن آرامش و آسایش
امروز را با خدا قدم بر دارم
و فردا را به او بسپارم …
الهی که ریزش تک تک برگ های پاییز آمینی باشد بر آرزوهایتان ♥
برچسبها:
به بهانه "روز جهانی سالمندان"
« پیران مایه خیر و برکت زندگی بوده و وجودشان در میان جمع و خانواده همچون پیامبری در میان امت است.»
(حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله)

دوران سالمندی همانند دوران کودکی یا جوانی، یکی از مراحل زندگی است با این تفاوت که دوران کودک و جوانی، سرشار از انرژی و تلاش، ولی دوران سالمندی، همراه با تحلیل قوا و کاهش میزان فعالیتهای فیزیکی است. تا قبل از قرن 21 میلادی، میانگین عمر، بسیار پایین بود. اما بهبود وضع تغذیه و پیشرفتهای چشمگیر پزشکی و ارتقای سطح بهداشت، سبب افزایش میانگین عمر شده است.
وجود شمار روز افزون سالمندان در اکثر کشورها موجب شده که مقامات دولتی و برنامهریزان اجتماعی، توجه بیشتری به این مسأله بکنند و به وضع مقررات تأمین اجتماعی مطلوبتر آنان همت گمارند. همچنین با وجود کمکهای مالی فرزندان به ویژه در کشورهای آسیایی، باز هم اتکای سالخوردگان به تأمین اجتماعی بسیار است و از این رو باز هم حمایتهای مادی و معنوی دولتها را در این زمینه طلب میکند.
اگر چه در پرتو تحولات ناشی از انقلاب و به دلیل آداب و رسوم فرهنگی در جامعه ما، کهنسالان از جایگاه ویژهای برخوردار هستند، اما این بدان معنا نیست که هیچ سالمندی از محیط گرم خانوادهاش محروم نمیماند. زیرا همه ساله، بر شمار سالخوردگانی که به آسایشگاههای سالمندان، در سراسر کشور مراجعه میکنند، یا از سوی اطرافیانشان به آنجا سپرده میشوند، افزوده میشود.
با این حال، به حکم الهی و فطری و سنت اجتماعی، فرزندان باید حرمت پدر و مادر خود را حفظ و به ایشان احسان کنند.
« احترام به والدین در اسلام »
تواضع در برابر والدین و احترام و اطاعت از آنان، کمترین حقی است که والدین بر گردن فرزندان خود دارند. قرآن کریم می فرماید:
« واخفض لهما جناح الذل من الرحمة».
« بال های تواضع خویش را در برابر آنها (والدین) از روی محبت و لطف فرود آور».
و نیز روایاتی از اهل بیت علیهم السلام در این باب به ما رسیده است، از جمله:
رسول گرامی اسلام فرمودند:
- یکی از صور تکریم و تعظیم ذات اقدس الهی احترام و تجلیل سالخوردگان مسلمان است.
- کسیکه پیر مسلمانی را تجلیل نماید خداوند او را از ترس روز قیامت ایمن می دارد.
- کسیکه پیران را مورد تکریم و احترام قرار ندهد از ما نیست و با ما بستگی و پیوستگی ندارد.
متأسفانه در زمان ما ،تکریم سالخوردگان کمرنگ شده و به آنان عنایت نمی شود. آیا با تمام سفارشاتی که دین مبین اسلام نسبت به تکریم والدین داشته می توان ، والدین خویش را به هنگام فرو افتادن در ورطه ناتوانی و خزان زندگی رها کرده ودر غربت تنهایی گذاریم؟
سالمندان که زندگی سخت و دشوار خویش را در فراهم نمودن شرایط زندگی بهتر برای فرزندان خود گذرانده اند و به دوران پیری رسیده اند، تنها یک آرزو دارند و آن این است که در خانه ای آرام و مملو از محبت در کنار فرزندان و نوادگان خویش، روزهای آخر عمر را سپری نمایند.
سالمندان امروز جوانان دیروز اند ، پس بهتر است اندکی به فردای خویش نیز بیاندیشیم و سالمندان، این اندیشه های سرشار و خاموش را تکریم نماییم چراکه تکریم بزرگان مایه برکت در زندگی است.
روز جهانی سالمند ،روز پدر بزرگها ومادر بزرگهای عزیز، گرامی باد
برچسبها:
اگر یک روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم …
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری …
با نوازشی و یا شاید تلنگری
آرام وجودت را ، همراهیت را ،
مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …
برچسبها: